Det vi vattnar dagligen växer sannerligen 🌱💧 🌞🌻
Skrivet av Anna Elwing 2019-12-18
Jag har alltid gillat enkelhet, kärnfullhet. När det gäller rösten visar det sig genom att jag föredrar att skala av och förenkla, pinpointa den mest direkta vägen till kraft och klang genom avslappning och öppet sinne. Det är mycket som blir svårt när vi vill styra, förfina, anpassa och tillrättalägga. Om vi istället öppnar för djup avslappning skapar vi en plattform för kroppens och sinnets olika funktioner att samverka på ett naturligt sätt som supportar hela människan, så också rösten.
 
Ett tydligt exempel på detta var under min senaste livesändning där jag supportar mina deltagare i Free Your Voice. En deltagare hade nöjt sig med ett fåtal av mina redan ytterst noggrannt och sparsamt utvalda tekniker, gjort ett åtagande att praktisera dessa varje kväll med syftet att öka avslappning i rösten men också generellt i livet. Hon berättade under livesändningen att hon praktiserat varje kväll sedan september, varje kväll! Resultat: mycket bättre sömn, en helt annan känsla av avslappning som genomsyrar vardagen, stark kontakt med den naturliga kreativiteten i rösten, nya idéer om uttryck blir synliga för att utrymmet ges helt enkelt!

En annan bra sak med kärnfulla tekniker är att de är lätta att begripa, utföra och de tar inte lång tid alls. Det är att upprepa dessa korta, enkla övningar ofta, som är tricket ✨

Det vi vattnar dagligen växer sannerligen 🌱💧 🌞🌻

Nature knows its way!
Vill du också öppna för magin i dig, i din röst? Vill du på riktigt ta ett kvantsprång som förändrar ditt liv? Är du beredd att go all in för dig och din röst? Om du är osäker på om det är dags, ska du förmodligen vänta. Om du vet i ditt hjärta att det är nu eller aldrig, är det förmodligen dags att ta steget!
Se min gratis introduktion om du inte redan gjort det och ansök därefter om ett gratis voice breakthrough samtal med mig där vi undersöker om Free Your Voice är vägen vidare för dig!

©2020 AnnaElwing.se
Momsregnr: SE559232240701
Elwingen AB