3 minuter som förändrat mitt liv!
Skrivet av Anna Elwing 2020-07-02
Prestationsångest, duktig flicka i kombination med en enormt stark heart wish att förmedla autentisk kraft och styrka till världen genom rösten.
 
Så var det för mig som ung kvinna. Tricky... Intense...

Blev lätt hes, överansträngd, utmattad, överväldigad.

När Kundaliniyogan kom in i mitt liv fick jag redskap att fläta samman alla aspekter av livet och bjuda in balans i min röst, i mig själv. Jag fick konkreta verktyg som är enkla att begripa, som alla kan göra och som ofta inte tar mer än 3 minuter med en mycket påtaglig effekt.

Om jag dessutom gör ett åtagande och upprepar de här 3 minuterna varje dag sker en djupgående förändring, där förstelnade tankemönster, självbilder och uppfattningar om mina begränsningar tappar sin skärpa och ersätts av en instinktiv förståelse för mig själv och mina styrkor och kvaliteter i rösten och hur jag bäst kan bidra med dem till det bästa för allt levande överallt, på mitt unika sätt. 
Enkelt, avslappnat, kraftfullt, levande!

Kundaliniyogan kallas ofta för household yoga för att syftet är att helt vanliga människor med vanliga liv ska kunna använda teknikerna utan att behöva leva som en eremit i en grotta för att få effekt och resultat.

Uppskattar tillgänglighet och enkelhet som ger helhet! Tacksam för Kundaliniyoga.
Jag vet också i min egen erfarenhet att vi behöver support och stöd när vi öppnar oss för det okända, när vi skapar nya rutiner och relationer till oss själva. Därför erbjuder jag ett fantastiskt supportsystem online – Free Your Voice – där du får verktyg, vägledning och sammanhang under obegränsad tid så att du ska nå ända fram med din röst!

Första steget närmare din egen unika, oersättliga röst, din specifika vibration, är att titta på min gratis introduktion där jag klargör de 3 vanligaste fallgroparna och hur du kan vända dem till 3 trappsteg mot ett frisättande av kraften och klangen i din röst, så att du kan föra ut det budskap som bara du kan förmedla.

Se min gratis introduktion nedan!
 

©2020 AnnaElwing.se
Momsregnr: SE559232240701
Elwingen AB