Din röst i universum – universum i din röst!
Skrivet av Anna Elwing 2020-06-03
Precis som varje hjärtslag pulserar universums rytm vibrerar också varje röst universums ljudström. Om du vill kan du sluta dina ögon och reflektera över detta påstående. Meditera en liten stund över orden i ditt hjärta:

”Mitt hjärta pulserar universums rytm, min röst vibrerar universums ljudström”
Vad betyder detta för dig?

För mig vibrerar detta oerhört sant och självklart och ligger till grund för mitt arbete som röstcoach i min onlinekurs Free Your Voice.
Det är min innersta önskan att få bidra till röstens frigörelse i människan. För allas bästa. För att universum och den här planeten som vi bor på ska kunna klinga i naturlig samklang med allt levande överallt.

Varje röst behövs, precis som den är. Varje röst…helt oersättlig, outbytbar!

Jag fick ett mail igår, från en av deltagarna i Free Your Voice, som gjorde mig alldeles varm av glädje:

"Återigen stort tack för kursen och för den enskilda sessionen för ett par veckor sedan. Jag kände mig så stärkt efter den och så mycket positivt har hänt sedan dess! Jag berättade ju att jag skulle träffa en ny bekantskap för att jamma i en studio. Vi har umgåtts varje helg sedan dess och spelat in massor med musik och jag inser plötsligt hur mycket jag och min röst har utvecklats av alla avslappnings-och mantraövningar. Så tacksam för alla lärdomar! Jag upplever det som att alla frön som såtts och vattnats under kursens gång nu börjar blomma." - Thérèse Olsson –

Jag brinner helt enkelt för att ge dig verktyg och support så att du ska kunna återta ägandeskap över din röst och använda den fritt på det sätt du önskar och längtar efter! I tal eller sång, eller båda!

Det bästa jag vet är att stärka dig som tagit ett beslut att kalla tillbaka kraften i din egen röst och låta den få bli en förlängning av den du är, en gång för alla! Att ge dig verktyg, support och vägledning hela vägen i mål!

Klicka på knappen nedan "GRATIS Introduktion" och ta första steget mot ett förverkligande av din unika livsuppgift där din röst får verka som en naturlig förlängning av din inneboende livskraft och vibration!

©2020 AnnaElwing.se
Momsregnr: SE559232240701
Elwingen AB