De fyra hörnsternarna till den uppåtgående spiralen.
Skrivet av Anna Elwing 2020-04-16
Vad vi än ska lära oss behöver vi support och stöd längs vägen för att vi ska våga stå öppna för vår egen förmåga. Framför allt för att vi ska orka stå kvar och backa upp oss själva och våra röster de där dagarna när allt känns tungt, trist eller omöjligt.

Support som vattnar vårt eget inre ledarskap och som gör oss fria och starka utan beroende av bekräftelse utifrån.

Hur ser en sådan support ut?

Efter 20 års arbetslivserfarenhet som sångpedagog och 7 år som yogalärare har det blivit tydligt för mig att det finns fyra avgörande hörnstenar som tillsammans skapar en stabil, organisk, uppåtgående spiral, vad vi än står inför att lära oss eller förändra.
De fyra hörnstenarna är:


1. Bra tekniker som fungerar! Enkla, potenta, korta övningar som ger direktupplevelse till kropp och själ, som får ”poletten att trilla ner”! 

2. Eget praktiserande. Det är här allt händer. All transformation uppstår i mötet med teknikerna i din egen kropp. Och all integration som ger bestående förändringar sker genom upprepandet av teknikerna, regelbundet. Korta stunder, många gånger ger hållbara resultat! 

3. Community. En plattform att möta andra som gör samma resa är ovärdeligt för att uppnå riktigt bra resultat. I Free Your Voice har alla deltagare möjlighet online, att spegla sig i varandra och stärka varandra i med och motgång! Skönheten och kraften i den här gruppen är bland det finaste jag någonsin har varit med om, ett sant systerskap! 

4. Läraren. När vi står inför att utmana oss själva, behöver vi kunna slappna av och vara öppna för att kunna ta nya kliv framåt. Därför är det oerhört viktigt att ha en coach som finns med längs hela vägen. Någon som har gått vägen förut, som du litar på och som du kan vända dig till med dina frågor och få support och vägledning av. 

Varje vecka delas fantastiska framgångar, små och stora segrar, alla lika vackra i Free Your Voice community. Det totala systerskap som råder i gruppen bidrar till att ge deltagarna en oerhörd kraft att stå upp för sig själv och ge sig själv och sin röst det allra, allra bästa! 
Som lärare får jag den stora äran att dela min erfarenhet och respondera på viktiga frågor som berör oss alla när vi har tagit beslutet att göra våra röster hörda.

Lägg till detta ett enskilt regelbundet praktiserande av oerhört effektiva tekniker som ger dig en direktupplevelse och fördjupad förståelse och kännedom om dig och din egen unika röst!

Det kan inte gå fel! Det kan bara leda vidare, i all oändlighet, så långt du vill ta det.

Är du intresserad av att ge dig själv full on support till ett ägandeskap av din egen röst en gång för alla? Det bästa av det bästa för det bästa!

Välkommen isåfall att ta del av min gratis introduktion genom att klicka på knappen nedan.Efter att ha tittat på introduktionen är du varmt välkommen att ansöka om ett kostnadsfritt samtal där vi undersöker om Free Your Voice hade passat dig här och nu!

För din röst!

©2020 AnnaElwing.se
Momsregnr: SE559232240701
Elwingen AB