Mantra för fred – sjung med Anna & Joakim!

Skrivet av Anna Elwing 2022-03-16
Tack för att du bryr dig om världen. Tack för att du vill alla människor väl. Tack för att du funderar över vad du kan göra för att hjälpa de som är i nöd. Tack för att du finns!

När jag var och handlade några dagar efter att Ryssland hade invaderat Ukraina, tittade jag mig omkring på människorna runt mig. Människor som precis som jag plockade bland grönsakerna, stod i kö till kassan, packade sina matvaror.

I ljuset av vad som precis hade börjat ske i Europa, i chocken över att detta ens kan ske, kände jag en oerhörd tacksamhet över den naturliga, okonstlade vänligheten som liksom var alldeles uppenbart närvarande i människorna runtomkring mig.

Jag kände mig inte längre så ensam med vanmakten och rädslan. Det kändes som att vi utan att behöva säga någonting om det, stod tillsammans. Men vanmakten och rädslan försvann såklart inte för det.

Vad kan vi göra med den?

Några dagar senare såg jag en andlig lärare online som reciterade ett mantra för fred och hon sa att meditation är aktivism.
Visst är det så! tänkte jag då, hon har helt rätt!

Att meditera och att använda rösten i meditation är att göra ett val. Här och nu väljer jag att fokusera på fred. Här och nu väljer jag att be om fred, först och främst inuti mig själv och också människor emellan. Här och nu ger jag röst åt fred och frid.

Vad effekten blir går inte att mäta eller kartlägga. Men den känns.

Jag vet för jag har ägnat mig åt mantrameditation varje dag i många år. Jag har någonstans att ta vägen med alla känslor som rörs upp. Jag har en plats att gå till. Varje dag, vad som än händer. Den kraften och tryggheten bor i mig och den bär mig genom livet.

Jag vill dela den möjligheten med dig.

Sat Naryan Wahe Guru Hari Naryan Sat Nam är ett mantra för fred inuti och mellan människor. Klicka på videon och sjung med. Du behöver inte fokusera på nåt särskilt, bara lyssna och känn ljudet av mantrat i din röst, i din kropp och låt mantrat ge dig ro.
 
Om du vill, kan du fortsätta att sjunga det här mantrat varje dag. Klicka här så laddar du ner en ljudfil som du kan bära med dig vart du än går. (Kommer att öppnas en ny sida. Där klickar du på "nedladdningspilen" för ladda ner ljudfilen.)

Och detta är bara en droppe i den stora oceanen av skatter som din röst bär på, som ligger och skimrar i din kropp, i din unika varelse och som väntar på att användas, för ditt välbefinnandes skull som i sin tur sprider välbefinnande till alla runt dig.

Om du vill få ta del av fler juveler för att harmonisera relationen till dig och din röst på djupet, med förändringar som håller livet ut, är du välkommen att boka tid för kostnadsfritt samtal om vår onlinekurs Free Your Voice! Där får du en hel skattkista full med guld för dig och din röst, ett systerskap att omgärdas av och växa i och en lärare som trofast finns med dig längs hela resan!


Om du inte har tittat på min gratis introduktion rekommenderar jag att du tittar på den först!
För dig och din röst!
Anna Elwing

Dela gärna detta blogginlägg här:


©2022 AnnaElwing.se
Momsregnr: SE559232240701
Elwingen AB