Ge färg åt regnbågen med din röst!

Skrivet av Anna Elwing 2022-03-09
Din röst är oersättlig, även om du inte vet varför.

Kraften i din röst går inte att finna i orden du säger eller tonerna du sjunger. Det är själva färgen du ger till orden och tonerna som ger dem djup, magi och mening. Du är den enda i hela universum som kan uttrycka den unika färg som förmedlas genom din röst. Gör det! Vår värld behöver regnbågar!

Här kommer vårt bidrag, en sång vi vill sjunga just nu för att förmedla ett budskap av välvilja och medkänsla till alla levande varelser. Klicka på videon och sjung med!

“May the longtime sun shine upon you, all love surround you. And the pure light within you guide your way on”
 
Vad vill förmedlas genom dig? Genom din röst?

Ger du din röst utrymme att klinga, vibrera, ropa, sjunga, nynna fritt i dig? Ger du kärlek till din förmedlande länk så att den kan bära dina budskap, dina färger, ditt ljus vidare ut till världen?

Är du nyfiken på vad som skulle bli möjligt om du gjorde ett åtagande att sätta av en kort stund varje dag till dig och din röst?

Med makalöst effektiva tekniker, en lärare som finns tillhands närhelst du behöver och ett varmt, innerligt systerskap med kvinnor som valt att stärka sig själva genom sina egna röster.

Hur skulle det förändra din relation till din röst och hur du använder den i din vardag?

Hur skulle det förändra din relation till dig själv?

Om du vill ta reda på mer om det föreslår jag att du ansöker om ett kostnadsfritt samtal där vi tillsammans undersöker vad onlinekursen Free Your Voice kan göra för dig!


Om du inte har tittat på min gratis introduktion rekommenderar jag att du tittar på den först!
För dig och din röst!
Anna Elwing

Dela gärna detta blogginlägg här:


©2022 AnnaElwing.se
Momsregnr: SE559232240701
Elwingen AB