Hur du hittar din ton i skapelsen!

Skrivet av Anna Elwing 2022-05-11
Ang Sang Wahe Guru!
Ang - en del
Sang - i varje eller med varje
Wahe - den obeskrivbara oändligheten
Guru - transformerande visdom som omvandlar mörker till ljus
Varje liten cell i universum vibrerar obeskrivbar visdom! Wow! Vilken expansiv tanke, eller hur?!

När jag sjunger det här mantrat, ett av mina absoluta favoritmantran, känner jag samhörighet med allt och samtidigt ett spontant hedrande av varje dels unika bidrag till helheten. Klicka på videon och sjung med!

Allt är en del samma kosmiska dans, allting sjunger samma sång. Men varje individ har sin unika stämma att bidra med som ingen annan kan och som saknas om den inte hörs. Ingen annan kan lära dig din stämma, ditt bidrag till universums symfoni. Men du kan få verktyg att hitta din specifika ton, din röst, ditt uttryck! Och du kan bli vägledd i ditt öppnande och utforskande av din egen unika röst!

Att bidra med din specifika stämma behöver inte innebära att du faktiskt sjunger, men det kan göra det! Att bidra med din specifika stämma kan också innebära att du talar din sanning, lever din dröm, delar din gåva, sprider ditt budskap.

Det finns bara en person som kan veta om du låter din stämma vibrera fullt ut i ditt liv. Den personen är du!

Om du ställer frågan till dig själv - Förverkligar jag min fulla potential genom min röst i världen? Vad får du för svar? Om du känner in spontant, utan att intellektualisera eller analysera? Vad säger ditt hjärta?

Om du får svaret att du håller tillbaka, begränsar din kraft genom rösten eller kanske inte vet hur du ska gå tillväga för att ge din röst friheten och supporten att uttrycka sig från hjärtat, kan det vara ett tecken på att det är dags att ta nästa steg…

Nästa steg kan vara att boka in ett enskilt samtal med oss för att titta närmare på vad det är du vill förverkliga och vad som hindrar dig idag. Men framförallt vad som skulle bli möjligt om du tar hjälp av de fyra stöttepelarna i Free Your Voice!

Jag fick det här meddelandet i söndags från en av mina deltagare i FYV och det gjorde mig så innerligt glad:

“I bokskogarna i Skåne bor en fantastisk kvinna. Med hennes kunskap om kundalini yoga, sång, musik och rösten så möter jag min egen röst. Hennes kunskap är inte endast inlärd utan den finns inom henne, levande, vibrerande & vaken. Det ger en trygg plattform och fundament att utgå från. Vilken process att få möta min egen röst, förstå & se det som håller tillbaka den. Att skapa en relation till stämbanden, min klang och ton. Så glad att få möta min röst. Min unika röst. Så spännande, väldigt utmanande och befriande. En resa in i mig själv, mitt fundament som bidrar till klarhet och växande rötter till mitt ursprung.
Tack finaste Anna
Det här en hyllning till dig & cirkeln du håller med alla fantastiska kvinnor i Free Your Voice ”

Vill du också vara med? Klicka på länken här och boka in ett enskilt kostnadsfritt samtal!


Om du inte har tittat på min gratis introduktion rekommenderar jag att du tittar på den först!
För dig och din röst!
Anna Elwing

Dela gärna detta blogginlägg här:


©2022 AnnaElwing.se
Momsregnr: SE559232240701
Elwingen AB