Anslut till kraftfältet! Stärk ditt eget ljus!

Skrivet av Anna Elwing 2022-08-31
Framsteg som dessa värmer mitt hjärta så oerhört mycket! Att få ta del av segrar bland deltagare i Free Your Voice är det bästa jag vet! Att få uppleva hur vi gläds med varandra, hejar på varandra, förstår och stöttar varandra ger mig stort hopp för framtiden.

Gemenskapen, systerskapet i onlinekursen Free Your Voice visar mig att det är fullt möjligt att ha ett autentiskt, respektfullt och inkännande relaterande människor emellan, det går faktiskt alldeles utmärkt!

Inte bara segrar är välkomna att delas i gemenskapen utan även motstånd, när det känns tungt att komma framåt och ibland omöjligt att ta sig igenom sitt eget självsabotage. Då är det kraftfullt att formulera några ord kring den egna upplevelsen och dela med gruppen i forumet, kanske be om tips på lösningar, om att få ta del av andras erfarenheter.

Eller kanske låta en fråga tar form, som kan ställas till mig inför nästa livesändning. Det har hänt flera gånger att frågeställningen har förvandlats till ett tydligt svar redan i själva formulerandet av frågan… Att få bli mött och responderad på i det som känns svårt eller osäkert och sårbart ger ny kraft och inspiration.

På så sätt leder allt vidare, allt du finner inom dig själv blir värdefulla ledtrådar till nästa steg, till nästa utforskande och upptäckt! Det är stort och vackert att lära känna sig själv, att supporta sig själv och att ta emot stöd och hjälp ifrån andra medresenärer på denna spännande röstresa!

Det är en gåva i sig att möta din sanna, inre röst genom den fysiska rösten och det egna andetaget. Att också ha möjligheten att få dela den autentiska rösten med andra skapar en djup läkning och stärker allt kommunicerande med omvärlden.

Vill du vara med i kraftfältet som är Free Your Voice? Vi älskar att se hur det här sprakande, lysande fältet expanderar och sprider sin energi som ringar på vattnet genom alla fantastiska deltagare som sprider sitt ljus vidare genom sina unika röster, genom sina unika personligheter.

Innerligt välkommen att boka tid för kostnadsfritt samtal där vi tillsammmans undersöker om kursen hade passat dig.


Om du inte har tittat på min gratis introduktion rekommenderar jag att du tittar på den först!
För dig och din röst!
Anna Elwing

Dela gärna detta blogginlägg här:


©2022 AnnaElwing.se
Momsregnr: SE559232240701
Elwingen AB