Den nya tidens kraftröst
Skrivet av Anna Elwing 2019-04-18
Som röstcoach i Free Your Voice sitter jag så gott som dagligen i samtal med kvinnor från hela landet. Kvinnor som levt med en enorm kapacitet hela sitt liv, som åstadkommit massor, som öst generöst ur den egna förmågan. Som jonglerat mästerligt om och om igen med omöjliga mängder information och uppgifter. Som uppmuntrats till "streetsmart" tystnad, som bekräftats när de uppoffrat sin egen hälsa och integritet, varit duktiga flickor i ett fantastiskt ointelligent men väloljat system av prestationsinriktat tävlingstänk. Som kraschat med ljuset brinnande i bägge ändar. Som sedan själva orkat se ohållbarheten och ointelligensen i detta sätt att leva och som tagit ett beslut att sluta leva så. Som bestämt sig för att sluta investera i bekvämligheten att vara alla till lags.
Och istället valt att leva autentiskt, att inte bara vara mottagare utan också rikta sin röst utåt, djupt närd av sin egen kraft. Samma kraft som binder oss alla samman och därför lyfter allt och alla som berörs av detta beslut att kalla tillbaka den egna kraften, den egna rösten genom att erkänna att jag själv väljer hur jag vill leva mitt liv <3
Att jag får arbeta med dessa fantastiska kvinnor varje dag är en ära som berör mitt innersta på djupet!
Känner du igen dig i något av detta? Är du en av dessa kvinnor? Längtar du efter verktyg som supportar dig att göra det här skiftet till ett autentiskt liv? Hur skulle ditt liv påverkas om du dessutom fick stöd och vägledning varje steg längs vägen? Vad skulle bli möjligt då?

Ta första steget här och nu - Gå min gratis introduktion för få att veta mer!